Folket

Marketinghuset er startet av to eiere, Øyvind Slotterøy (Daglig Leder/Partner) og Louise Natalie Green (Rådgiver/Partner). Begge parter har en bred markedsbakgrunn gjennom utdanning og arbeidserfaring. Øyvind er utdannet innen markedskommunikasjon og ledelse fra BI, mens Louise har en mastergrad (siviløkonom) fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Både Øyvind og Louise har nylig sluttet i Rosenborg Ballklub (via frivillig sluttpakkeløsning) etter henholdsvis 6 og 4 år. I RBK var Øyvind (30) ansatt som Leder Merchandise, noe som innebar hovedansvar for 2 butikker samt en nettbutikk. Øyvind jobbet med hele verdikjeden knyttet til butikkdriften, med alt fra bygging til produktutvikling og butikkprofilering. Han utviklet også nettbutikken til slik den er i dag, og har ledet prosessen med å fornye den i flere runder. Øyvind har i tillegg jobbet tett med RBKs fanklubb og inhouse reklamebyrå.

Louise (29) var i RBK ansvarlig for produktet kampdag (sesongkort og billett), samt marketingen til klubben som helhet. Hun var med på å utarbeide klubbens nye merkeposisjon (BPS) og jobbet som prosjektleder i RBKs inhouse reklamebyrå. Dette innebar også deltakelse i de kreative prosessene knyttet til design og tekstforfatting. Louise har jobbet aktivt med både planlegging og gjennomføring av de fleste av RBKs reklamekampanjer de siste årene. I 2009 ledet Louise prosessen med å reposisjonere produktet sesongkort, både gjennom en produktutvikling og re-branding.

Både Øyvind og Louise har jobbet med arrangement på lokalt-, nasjonalt- og internasjonalt nivå gjennom NM, Tippeligaen, samt UEFA Champions League og UEFA Europa League. Begge kan dokumentere gode salgsresultater innen de områdene de hadde ansvaret for i RBK (merchandise og sesongkort), og kan vise til økt omsetning på områdene under sin ledelse.

Øyvind er en ekte trønder, mens Louise på sin side er en finnmarking som etter 10 år i Trøndelag føler seg mer og mer hjemme i midt-norge. Begge er fotballinteresserte og har fortsatt fast plass på Lerkendal. På fritiden er Øyvind en lidenskapelig ørretfisker, og en aktiv basketballspiller på Singsaker 8. Louise jobber med å forbedre golfferdighetene og finnes gjerne på driving-rangen på Byneset, eller i nærheten av Estenstadhytta på godværsdager.

 

Annonser

En tanke om “Folket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *