Viktigheten av en god nettside

En nettside, og da gjerne en god og hensiktsmessig en, er en av de smarteste og viktigste investeringene en bedrift kan gjøre. Nettsiden har blitt det første kontaktpunktet mange har med en bedrift, enten det er gjennom direkte oppsøkelse eller via søkemotorer som google. Det vil si at det er gjennom nettsiden førsteinntrykket gjerne legges både for kunder og leverandører, og i mange tilfeller har en kun en mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk.

I Marketinghuset jobber vi med flere ulike nettsideprosjekt. Vi har for tiden et oppdrag med å videreutvikle en eksisterende nettside for en samarbeidspartner, mens vi også jobber med en annen aktør som ønsker å utvikle en helt ny nettside fra bunnen av. Dette er to ulike utgangspunkt, men som begge skal ende i samme sluttresultat; et flott første kontaktpunkt for bedriftene. Et tredje alternativ er å jobbe med bedrifter som ikke har nettside i det hele tatt. Flere bransjer preges av aktører som ikke har hjemmesider. I en slik situasjon vil en bedrift som prioriterer å investere i en nettside lett kunne opparbeide seg en unik og profesjonell posisjon, og skille seg positivt ut fra konkurrentene.  Dette vil spesielt kunne gjelde bedrifter som jobber mot bedriftsmarkedet da kravet til å fremstå som profesjonell her er desto større og viktigere.

Ved å jobbe med oss i Marketinghuset på utvikling av nettsider garanterer vi at du får den hjemmesiden du ønsker og har behov for. Ulike bedrifter har forskjellige behov, og dette er noe vi i Marketinghuset er svært opptatt av å tilpasse. Enten det er snakk om en enkel og basic nettside, eller en helt unik nettside for din bedrift, sørger vi for at resultatet skal være rett for deg og din bedrift.

I løpet av uken blir for øvrig vår egen nettside oppdatert med flotte bilder en dyktig fotograf vi samarbeider med har tatt – følg med for å se resultatet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *