Merkedag for Marketinghuset!

Når man starter opp eget firma er ingen dager like og hver dag byr på nye utfordringer og opplevelser (og det liker vi!). Nå i oppstartsfasen løper vi fra møte til møte, og vi er kun innom kontoret for å sjekke e-post i ny og ned. Vi flyttet før helgen inn i våre nye, flotte lokaler på Bakklandet (strategisk nært vår nye stam-plass Dromedar og med flott utsikt mot vannet), og her ser vi frem til å etter hvert kunne invitere både kunder og samarbeidspartnere på besøk.

Sol over Bakke bru idag

 

Bedre utsikt fra kontoret skal man lete lenge etter!

Fredag var vi i møte hos Leiv Eiriksson Nyskapning, en organisasjon som gir veiledning til gründere og foretak i etableringsfasen. Det er alltid fint å få tips og innspill fra dyktige ressurspersoner, som kan ha et litt annet blikk på ting enn vi som sitter midt opp i det hele selv (når man etablerer et foretak blir det litt som ens barn – og å selv være kritisk da kan være en utfordring). I dag skal vi på besøk til nok en organisasjon som jobber med gründerprosjekt, Innovasjon Norge. Forhåpentligvis får vi ytterligere gode innspill og råd her.

Ellers hadde Marketinghuset en skikkelig merkedag i går; vi ble offisielt et AS! Er det en ting vi har lært de siste ukene (og læringskurven har vært bratt og positiv), er det at i Norge kommer man ingen vei uten et organisasjonsnummer. For et foretak er organisasjonsnummeret som et fødselsnummer, og nå som vi har fått dette er Marketinghuset offisielt født. Bursdagsfest kommer vi nærmere tilbake til litt utover våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *