Fredag på kontoret

I Marketinghuset har den siste uken passert utrolig fort. I tillegg til å være mye ute i møter, er vi i gang med to spennende oppdrag! Det ene oppdraget er for et mindre foretak innen håndverkbransjen, mens det andre oppdraget involverer en større bedrift som er markedsleder innen sin bransje. Førstnevnte ønsker rådgiving på hvordan de kan ekspandere sin virksomhet og endre fokus fra privat- til bedriftsmarkedet. Markedslederen på sin side er interessert i en kartlegging av en strategi for hvordan de kan ta markedsandeler i andre norske byer hvor de ikke allerede operer. Begge er to spennende case med svært ulike utgangspunkt, og vi jobber nå for å avdekke den beste løsningen for begge parter. Herunder inngår både analysearbeid og planer for implementering av tiltak for å gjennomføre strategiene. Etter mange uker med administrativt arbeid i forbindelse med oppstart av Marketinghuset er det godt å være i gang med det vi skal jobbe med; verdiskapning for samarbeidspartnere.

Om noen timer tar Marketinghuset helg. Men det blir nok noe jobbing de neste dagene også – vi har mye som skal på plass i løpet av neste uke. Mest spenning er knyttet til å få vår nye hjemmeside på plass, noe som er en spennende samarbeidsprosess vi har med våre designere hos Kunnandi.

Vi ønsker alle sammen god helg! Flere innblikk fra vår nye hverdag kommer i neste uke.

PS: Ønsker RBK lykke til i kveld når de møter AaFK på bortebane. I for ble det 3-1 seier, hva tror dere stillingen blir i år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *