Om Marketinghuset

Marketinghuset AS er basert på følgende forretningskonsept:

Marketinghuset AS er et verdiverksted med fokus på samhandling og spisskompetanse for å skape verdi for samarbeidspartnere.

Som to tidligere RBK’ere har vi opplevd godfot-teorien i praksis, og sett hvor gode resultater som kan oppnås gjennom positiv samhandling. Dette er en filosofi vi ønsker å ta med oss videre inn i Marketinghuset.

Forretningskonseptet til Marketinghuset

Vi har spisskompetanse, og gjennom samhandling oss i mellom (internt) og med samarbeidspartnere (eksternt), skal vi skape verdi for samarbeidspartnere.

Samhandling: I Marketinghuset er vi gode på det vi kan og gjør, men det er samhandlingen oss i mellom og med samarbeidspartnere som skaper resultater og utvikling. I Nils Arne Eggens RBK filosofi er tanken at laget kommer foran individet; spilleren blir ikke god av seg selv, han spilles god av andre (godfotteori). Mange fotballspillere presterer over det nivået de egentlig er i stand til fordi de har samhandling med de andre på laget. Dette skal kjennetegne Marketinghuset; det er samhandlingen som skal skape unike resultater og laget skal går foran individet. 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *