Marketinghuset og Rocka Mat

I Marketinghuset er vi stolte og fornøyde med å ha inngått samarbeid med Rocka Mat. Rocka Mat er et utrolig spennende prosjekt startet av Charlotte Björk Ingul og Ulrik Wisløff, to svært dyktige ressurspersoner innen helse, trening og ernæring.  Charlotte og Ulrik ønsker å forbedre folkehelsen, og ønsker acheter du cialis en ligne å gi barn og unge gode utgangspunkt for å ha et sunt kosthold og en aktiv hverdag med masse energi. De har beskrevet dette selv blant annet på Rocka Mat sin hjemmeside:

VÅRT MÅL er å forbedre folkehelsen og for å lykkes må vi ha forskjellige strategier! Å forandre livsstilen som voksen er ekstremt vanskelig. For å lykkes må vi begynne med de yngste. Du MÅ ha med deg de gode vanene når det gjelder kosthold og fysisk aktivitet siden barndommen. Våre barn fortjener kun det beste for å lære, vokse og ikke minst å ha riktig energi når de skal prestere!

Våre produkter har vi utviklet sammen med profesjonelle kokker og vårt motto er at det skal være sunn mat som virker og som smaker godt. Vi er stolte av å gå fra forskning og finne gode løsninger på papir til virkeligheten og nå kunne tilby sunn, kortreist mat til folk i farten!

Mer informasjon om Rocka Mat finnes på www.rockamat.no. Foreløpig kan Rocka Mat produktene kjøpes på Rema 1000 på Lade Arena, eller de kan bestilles til arrangement gjennom post@rockamat.no.

Marketinghuset har flere ulike prosjekter på gang med Rocka Mat fremover – følg med her for å lese mer om dette utover høsten!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *