Å samarbeide med akademia

I Marketinghuset er vi opptatt av å jobbe mot byens utdanningsinstitusjoner. Som en av landets mest populære studiebyer er det svært mange gode utdanningsinstitusjoner her og ikke minst dyktige studenter. Vi har i første omgang inngått samarbeid med BI, hvor en gruppe på 3 dyktige studenter skal skrive en oppgave innen strategi med Marketinghuset som casebedrift. Vi har hatt første møte i dag, hvor målet var å bidra med relevant informasjon mot deres arbeid med å utvikle en god problemstilling.

BI – vår nye samarbeidspartner.

Motivet vårt med å samarbeide med BI er ganske klart. BI har dyktige studenter, som er engasjerte og ivrige, og som gjennom sin kompetanse kan bidra positivt inn mot oss. Det er alltid sunt å få innspill utenfra, og da synes vi studenter er en god sparringspartner på flere områder. Målet er at vi skal oppnå noe gjennom samarbeidet, det er ikke kun for å være snill. Når det er sagt ønsker vi også å gi noe tilbake og hjelpe der man kan. Vi husker selv fra studietiden hvor mye mer givende og engasjerende det var å jobbe mot reelle bedrifter og case-studier, fremfor fiktive foretak. Og når vi da har muligheten http://acheterdufrance.com/ til å bidra med dette samtidig som vi får noe verdifullt tilbake selv, er det en reell vinn-vinn situasjon for begge parter.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *