Håndball kick-off!

Torsdag i forrige uke var vi på Kick-off i Trondheim Spektrum for å markere starten på håndballsesongen 2012/2013 for vår samarbeidspartner Byåsen Håndball Elite.  Administrasjonen, frivillige, samarbeidspartnere og spillerne var samlet til en utrolig bra kveld, preget av godt humør, engasjement og store forventninger inn mot kommende sesong.  Vi fikk både presentasjon av ny hovedsamarbeidspartner Rema 1000, trenerens tanker omkring kommende sesong, og ikke minst et innblikk i den fantastiske opplevelsen Tonje Nøstvold, Camilla Herrem og Ida Alstad hadde da de i sommer ble olympiske mestere.

Administrasjonen, frivillige, spillere og samarbeidspartnere er samlet til Kick-off.

Vår gode tidligere RBK-kollega Marte bidrar som ressursperson inn mot BHE. Alltid hyggelig å treffe på kjentfolk i døra 🙂

Et av verdens beste kvinnelige håndballag. Blant disse er det flere EM-, VM-, og ikke minst OL-gull!

Alle vi som jobber med BHE og ikke minst BHE selv, håper dette skal bli en sesong med både seriegull og deltakelse i Champions League. http://cialisfrance24.com Og dette skal vi og de andre samarbeidspartnerne absolutt gjøre det vi kan for å bidra mot! Flere av spillerne snakket om hvordan det er artigere å spille foran mye publikum, og her skal Marketinghuset bidra med den kompetansen vi har. I tillegg skal Rema 1000 og SMN 1 sammen blant annet tilby gode løsninger for de som bor i distriktene og ønsker å dra på kamp. Sammen skal vi alle jobbe mot BHEs mål om å bli ” BÆST I FÆST I HALL MED BALL” kommende sesong.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *