Stolt samarbeidspartner med Byåsen Håndball Elite!

Marketinghuset har blitt stolt samarbeidspartner med et av verdens beste kvinnelige håndballag, Byåsen Håndball Elite (BHE). BHE står for gode verdier og en holdning og offensivitet som Marketinghuset er stolt over å kunne assosiere seg med. Sammen med resten av samarbeidspartnerne skal vi spille på lag med BHE både på og utenfor banen denne spennende håndballsesongen.

Vår nye samarbeidspartner!

Byåsen har som visjon å ha TÆL, hvor T = tøff, Æ = ærlig og L = lagånd. Dette er verdier vi i Marketinghuset kjenner oss godt igjen i og kan føle tilhørighet med. Vi verdsetter høyt tanken om samhandling for å spille hverandre gode, i tillegg til at vi hos oss alltid setter laget foran individet. Laget er det som teller. BHE er en sterk prestasjonsgruppe som sammen skal skape gode resultater, og en slik prestasjonsgruppe ønsker også Marketinghuset å være innen vår bransje. I likhet med BHE  har også vi skilt ut ærlighet som en verdi som er særdeles viktig for oss, da vi mener det er dette som bygger gode relasjoner og skaper de beste resultatene.

Som en ung bedrift med ambisjoner krever det mot fra vår side til å stå på for å nå early signs of genital warts | ohnerezeptfreikauf… (e.g. lips, tongue, palate), … with regards to the early signs of genital warts, you need to keep in mind that they can appear weeks to months after the … våre mål. Innenfor idretten, og deriblant BHE, opplever vi en sterk vinnerkultur vi ser verdien av og ønsker å overføre til egen bedrift.  Vi tror samarbeidet med BHE vil styrke vår egen vinnerkultur og mentalitet ytterligere, og at vi kan lære mye av et av verdens beste håndballag som også kan overføres til vår egen hverdag.

Den 6 september deltar vi på Kick-Off hos BHE for å markere begynnelsen på samarbeidet og den kommende håndballsesongen, mens årets første kamp settes i gang onsdag 12 september borte mot Oppsal.

Marketinghuset gleder seg til en spennende sesong med Byåsen Håndball Elite!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *