Sommerjobbing i Marketinghuset

Sommeren er endelig på plass i Trøndelag, men i Marketinghuset stenger vi ikke dørene av den grunn. Denne uken fikk vi på plass et nytt oppdrag med en spennende samarbeidspartner, som vi ser frem til å begynne å jobbe med kommende uke. buy trusted tablets pharmacy Vi gjennomførte et positivt og energisk oppstartsmøte tidligere denne uken,  og alt ligger til rette for å kunne gjennomføre et produktiv prosjekt med et godt resultat for kunden.

I tillegg til vårt nye oppdrag fokuserer vi selvsagt mye på Manchester United sin Skandinaviske avdeling og Premier League start som nærmer seg med stormskritt. Vi bruker også sommeren på å etablere et styre for Marketinghuset. Det er svært viktig for oss å få på plass et styre bestående av god og bred kompetanse. Vi ser på styret som en god ressurs for Marketinghuset, som skal være en sparringspartner for oss og bidra til å utvikle firmaet ytterligere. Dette stiller krav til styremedlemmene, og vi er i dialog med dyktige individer som vi håper kan bli en del av teamet. To styremedlemmer er allerede klare, en svært dyktig PHD student innen innovasjon ved NTNU, samt en meget flink og visjonær dame som jobber som leder innen detaljhandelen. Forhåpentligvis får vi resten av teamet på plass i løpet av sommeren, slik at vi kan jobbe sammen fra høsten av.

Vi benytter også sommerukene til å fornye vår egen hjemmeside, et prosjekt som blir gjennomført i samarbeid med en svært flink og lovende nyutdannet fotograf fra Norges Kreative Fagskole.

Dersom noen vil slå av en uforpliktende prat med oss i løpet av sommeren er det bare å ta kontakt for å avtale et møte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *