Manchester United og Marketinghuset

For to fotballinteresserte markedsførere vil alltid muligheten til å få jobbe med sterke fotballmerkevarer være svært attraktivt. Vi er derfor svært stolte over nå å få anledningen til å jobbe mot en av de absolutt største; Manchester United. Manchester United er an av verdens største klubber, og de har en enorm supportermasse i Skandinavia. Veldig mange av disse er medlem i Manchester United Supporters Club Scandinavian Branch (MUSCSB), som er den offisielle supporterklubben for Norge, Sverige og Danmark. Med nesten 45 000 medlemmer er dette den desidert største supporterklubben i Norge, og Marketinghuset er stolte av å være MUSCSB sin nye samarbeidspartner. Vi tror dette blir et meget spennende samarbeid, hvor vi får bidratt positivt med den unike kompetansen vi innehar rundt sport og markedsføring. Vi har allerede hatt et par møter med administrasjonen i supporterklubben, og vi er i gang med det vi tror skal bli et positivt og verdiskapende samarbeid med våre nye samarbeidspartner i Bergen.

En fantastisk merkevare å få jobbe med.

MUSCSB har allerede en svært populær hjemmeside, vi anbefaler alle fotballfans å ta en nærmere kikk på denne: www.united.no.

Som medlem i MUSCSB får en mulighet til å kjøpe Manchester United merchandise, samt fotballturer og kampbilletter. I tillegg mottar medlemmene klubbens eget blad, som gir levitra costo et helt unikt innblikk i Manchester United og klubbens hverdag.

Vi i Marketinghuset ser svært frem til å ta fatt på Premier League sesongen 2012/2013 sammen med MUSCSB.

Annonser

En tanke om “Manchester United og Marketinghuset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *