Merkevarebygging internt

Som nevnt i to tidligere innlegg starter merkevarebygging internt. Skal ønsket image bli oppfattet av eksterne interessenter må det være rotfestet innen egne vegger. Et lite aspekt innen dette området er at lokalet bør si noe om foretaket og skape assosiasjoner til det. Vi ønsker at alle som er på besøk hos oss, skal få assosiasjoner til Marketinghuset. En enkel plass å begynne er med farge og innredning.  Gjennom vår designprofil er det klart definert hva Marketinghusets primære og sekundære farger er, og da er det naturlig for oss å utsmykke lokalene med disse fargene.

«Her bor Marketinghuset».

Velkommen på en kaffeprat med oss!

Som dere ser av bildet er det kommet inn både møbler og andre elementer i våre farger. Fra å være et lokale som kunne tilhørt en hvilken som helst aktør har vi nå et kontor som kommuniserer at ”her holder Marketinghuset til”. Vår fargepalett er heller ikke tilfeldig valgt. Det ligger mye psykologi bak farger og fargevalg, dette er noe vi har hensyn tatt ved utvikling av vår design profil. De røde fargene er farger som gjerne assosieres med varme, lidenskap og det sensuelle, og symboliserer gjerne kjærlighet, fare, sinne eller krig. De gule palettene er en farger som representerer optimisme, livsglede, tankevirksomhet og aktivitet, mens fargene innen den grønne familien står for håpet, og sies å ha en beroligende og mediterende effekt. Den siste kategorien, de blåe fargene, hevdes å representere tillitt, trygghet, stabilitet og friskhet (kilde: Jotun.no).

Vår primærfarge befinner se innen den blå familien, samtidig som den heller noe mer mot grønt enn rene blåfarger gjør. Vi valgte denne fargen da vi mente den på en god måte representerte Marketinghuset og det vi verdsetter internt og den forretningen vi jobber med.

Nå som både innredningen og kaffemaskinen er på plass tar vi imot alle som ønsker å stikke innom for en prat eller for å høre mer om hva vi har å tilby. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *