Offisielt på plass

Å starte et foretak og flytte inn i egne lokaler er litt som å flytte inn i et nytt hjem. Det er ikke før alle møblene er på plass, nettilgangen fungerer og navnet er på døra og postkassa det faktisk føles som en bor der. I dag fikk Marketinghuset skilt på døra inn til kontorene som viser at vi offisielt er på plass i bygget og klare for å ta imot besøk!

Navnet på døra!

Som dere ser deler vi lokaler (og er naboer) med 4 andre bedrifter. Fikse Design er et dyktig designfirma bestående av to trivelige damer, mens både NPG og Smartstand jobber innen messer- og stand bransjen. Expoline er det klart største firmaet, og de er spesialister innen av alt av eksponeringsmateriell. Vi kjenner flere av de vi deler lokaler med fra før, så da er det ekstra hyggelig å kunne etablere Marketinghuset her.

Ellers startet vi dagen i dag med en kaffe kopp og vår gode venn og tidligere kollega Anna Lian, aka #Breddefotballfruen, på radio P1. Det er hyggelig å se en tidligere kollega ta Norge med storm slik Anna har gjort den siste uken!

I morgen er det 1. mai, men selv om vi holder kontoret stengt blir det nok noe jobbing hjemmefra med å forberede et spennende møte som finner sted på onsdag.

Da gjenstår det bare å ønske alle, enten de er Manchester United eller Manchester City fans, en god kveld og en flott arbeidernes fridag. May the best team in Manchester win!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *