Ny uke og nye muligheter

Ny uke betyr nye muligheter i Marketinghuset. Og uken har allerede startet på en flott måte. I går kveld var vi på kamp, og RBK-gutta leverte på fantastisk vis ved å slå Tromsø 3-0.

I løpet av helgen ble vår logo ferdigstilt, og vi er utrolig fornøyd med hvordan den ble! Designerne har jobbet ut fra briefen vi ga de på en skikkelig god måte, og de har virkelig forstått hva vi ønsket og hva Marketinghuset skal stå for. Vår nye logo finnes i to varianter, en på blåbakgrunn (fargen som også skal være Marketinghusets hovedfarge), samt en på hvit bakgrunn for når dette er mer hensiktsmessig:

”Elementet” i logoen representerer det Marketinghuset skal stå for; spisskompetanse, samhandling (internt og eksternt) og samarbeid for å skape verdi for de vi skal jobbe sammen med. I tillegg viser logoen vår pay-off, ”Verdiskaping gjennom samhandling”. Etter flere år i RBK hvor vi har sett godfotens styrke i praksis vet vi hvor mye verdi som kan skapes gjennom god samhandling, og dette er absolutt noe vi ønsker å ta med oss over i Marketinghuset.

Med logo på plass er også våre flotte visittkort sendt til trykkeriet for produksjon, og nå gjenstår det bare for designerne å ferdigstille designmanualen før vår nettside kan settes opp. Vi håper dette skjer i løpet av denne og neste uke, slik at vi i begynnelsen av mai  begynner å få det meste av det strukturelle på plass. Da kan vi ta fatt på den virkelig spennende jobben; ut å møte samarbeidspartnere for å skape verdi for de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *