Ting begynner å komme på plass

Nå begynner vi sakte men sikkert å få ting på plass, og det er utrolig godt! Vi ser veldig frem til å starte selve jobben med å dra ut for å møte kunder og dele vår kompetanse, men det er mange elementer som må være på plass før den tid. De siste dagene har vi jobbet mye med å få på plass logo og design manual. Å bruke god tid på å utarbeide en logo og en grafisk profil er utrolig viktig, da dette er viktige merkeelementer som skal kommunisere noe om hvem vi er og hva vi står for. For å bistå oss i denne jobben har vi valgt en utrolig dyktig studentbedrift som har hovedkvarter på Hønefoss, Kunnandi. Kunnandi består av mange flinke studenter, og tilbyr konsulenttjenester innen de fleste områder. De er unge og ikke redd for å tenke nytt, og det er en tankegang vi i Marketinghuset lett kan assosiere oss med. Vi har allerede fått oversendt mange gode skisser og utkast, og vi ser at vi nærmer oss en løsning vi kommer til å bli svært fornøyde med. Vi mener det er viktig og verdifullt å få hjelp av en tredje part når en jobber med egne designoppgaver slik at man får et eksternt og mer kritisk blikk enn man gjerne har når man sitter med alt selv.

Ellers har vi benyttet dagen for å etablere en bankrelasjon for foretaket. Som Marketinghusets bank har vi valgt SMN 1, da dette er en organisasjon vi har et godt inntrykk av og som vi har jobbet bra med gjennom RBK-tiden. SMN 1 har et stort samfunnsengasjement, noe som blant annet kommer til syne gjennom RBK Fotballskole, et felles fotballskole prosjekt mellom SMN 1 og RBK. I tillegg har de selvsagt svært dyktige ansatte som har tatt oss godt i mot og som sikrer at Marketinghusets finanser er i trygge hender.

I morgen skal Marketinghuset delta på en workshop med en mulig samarbeidspartner, før det er tid for helg i solfylte Trøndelag. Søndag er det kamp med tidligere kollegaer på Lerkendal når RBK møter Tromsø, noe vi i Marketinghuset tror blir en flott slutt på uka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *